Pilt:Poland can not into finding of requested file.png

Lehekülje sisu ei toetata teistes keeltes.
Läteq: Wikipedia

Poland_can_not_into_finding_of_requested_file.png(500 × 480 pikslit, 56 KB, MIME-tüüp: image/png)

Seo om jaet teedüstü lättest Wikimedia Commons ja seod saa pruukiq ka tõisin projekten. Teedüstü seletüs om ant allpuul.

Seletüs Polandball 404. Poland can not into finding of requested file
Kuupäiv
Läteq http://polandball-news.blogspot.com.au/404.html
Tegijä Bernd
Creative Commons CC-Zero See fail on avaldatud Creative Commonsi üldise litsentsi CC0 1.0 all.
Isik, kes sidus teose selle litsentsiga, on andnud teose avalikku omandisse, loobudes üleilmselt seadusega lubatud ulatuses kõigist õigustest, mis tulenevad autoriõigusseadusest, sealhulgas autoriõigusega kaasnevatest õigustest ja naaberõigustest. Tohid teost kopeerida, muuta, levitada ja esitada; seda kõike luba küsimata ja ka ärilisel eesmärgil.

Administraator või usaldusväärne kasutaja on selle veebirakendusest http://polandball-news.blogspot.de/ pärineva pildi üle vaadanud ja kinnitanud, et see on olnud saadaval ülaltoodud litsentsi all. Vaadatud 19. juuli 2012

Note: This license review confirms that the source website states "All comics: CC zero" and provides the standard recommended Creative Commons icon and link to https://creativecommons.org/publicdomain/zero/1.0. Consequently {{Cc-zero}} is the correct license to be applied for all comics uploaded to Wikimedia Commons with polandball-news.blogspot.de as the declared and verifiable source.

Pealdised

Lisa üherealine seletus sellest, mida fail esitab

Selles failis kujutatud üksused

kujutab eesti

HTTP 404 inglise

Teedüstü aolugu

Klõpsaq kuupäävä/kelläao pääl, et nätäq määne taa teedüstü sis oll'.

Kuupäiv/KelläaigVäiku piltSuurusPruukjaSeletüs:
parhillanõ2. joulukuu 2012, kell 00:36Väiku pilt 2. joulukuu 2012, kell 00:36 kujolõ500 × 480 (56 KB)Russavia{{Information |Description= |Source=http://polandball-news.blogspot.com.au/404.html |Date=2012 |Author=Bernd |Permission= |other_versions= }} {{Polandballnews}} Category:Countryballs (Poland) Category:HTTP 404

Seod pilti pruugi-i ütski lehekülg.

Globaalne failipruukminõ

Järgmädseq muuq vikiq pruukvaq seod faili:

Sisuseletüseq